Homepagina > Audio & video software > DAW > Plugins

Plugins

Laatste toevoeging : 19 juli.

Artikelen in deze rubriek

 • U-HE Satin Tape Machine

  19 juli, door wim

  De U-HE Satin tape plugin kost 129 $ + BTW. Het bijzondere eraan is dat naast de vandaag verplichte set tape nabootsers, er ook decoding van oude tapes mee gedaan kan worden.
  Daarvoor zijn bv. de meeste oude ruisonderdrukking systemen, zoals Dolby en DBX als presets ingebouwd. Dat kan natuurlijk ook met andere multiband compressie plugins, maar vergt veel meer werk. Dat werk hoef je maar één keer te doen, maar toch...
  Een noodzaak is deze VST absoluut niet, maar voor wie wel eens oude tapes (...)

 • Minihost Modular VST host

  5 juni, door wim

  Minihost Modular is een gratis VST host programma voor Windows en OSX, van de makers van FruitLoops Studio, Image-Line. Je kan er VST plugins mee draaien zonder je DAW te gebruiken. Die VST’s kan je natuurlijk aan mekaar koppelen. Zo kan je "effect chains" opbouwen. Aan mekaar geregen plugins...
  Veel meer woorden hoeft het eigenlijk niet. Allen daarheen!

 • Virtual Playing Orchestra Free Sample Library

  28 maart, door wim

  De Virtual Playing Orchestra Free Sample Library is een verdomd goede virtuele instrumenten bibliotheek. Je kan er samples van echte instrumenten mee spelen via MIDI. Vermits het om samples gaat, werkt dit op elk platform.
  Virtual Playing Orchestra komt in sfz formaat. Je hebt dus minimaal nog een sfz player nodig, zoals bv. Sforzando van Plogue. En ook Plogue biedt een aantal gratis bibliotheken aan. De motor in vele andere programma’s is vaak ook Aria, ook van Plogue.
  Ook Tx16Wx en (...)

 • RIAA

  21 maart, door wim

  Wie een RIAA eq als VST plugin zoekt, kan die vinden bij Null Medium. Beschikbaar voor Windows, OSX en gratis.
  Ze werken niet in Protools, moest er nog iemand dat gebruiken. Maar wel in alle andere normale DAW’s.
  Daarnaast kan je er nog een aantal andere nuttige plugins vinden, zoals:
  ADT - Artificial Double Tracking
  Verdubbel vocal tracks op een makkelijke manier. Je stuurt een mono track in en er komt een stereo track uit, inclusief het beetje wow en flutter dat een bandrecorder (...)

 • Melda MAutoDynamicEq en MDynamicEq

  6 maart 2016, door wim

  Melda Productions MAutoDynamicEq en MDynamicEq zijn twee equalizer plugins voor OSX en Windows in VST/VST3/AU/AAX formaat, in 32 en 64 bit versies. Bruikbaar met elk DAW, dus. MAutoDynamicEq kost 99 €, wat, gezien de mogelijkheden, een koopje is, ook al omdat je levenslang gratis updates erbij krijgt. MDynamicEq, de versie zonder automaat, kost zelfs maar 69 €.
  De plugins zijn geen eenvoudige equalizers. Ze hebben zowat alle mogelijkheden die je van een eq kan verwachten, in zeven banden, (...)

0 | 5 | 10

SPIP | | Overzicht van de site | De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0