Homepagina > Audio & video software > DAW > Plugins

Plugins

Laatste toevoeging : 28 maart 2017.

Artikelen in deze rubriek

 • Virtual Playing Orchestra Free Sample Library

  28 maart 2017, door wim

  De Virtual Playing Orchestra Free Sample Library is een verdomd goede virtuele instrumenten bibliotheek. Je kan er samples van echte instrumenten mee spelen via MIDI. Vermits het om samples gaat, werkt dit op elk platform.
  Virtual Playing Orchestra komt in sfz formaat. Je hebt dus minimaal nog een sfz player nodig, zoals bv. Sforzando van Plogue. En ook Plogue biedt een aantal gratis bibliotheken aan. De motor in vele andere programma’s is vaak ook Aria, ook van Plogue.
  Ook Tx16Wx en (...)

 • RIAA

  21 maart 2017, door wim

  Wie een RIAA eq als VST plugin zoekt, kan die vinden bij Null Medium. Beschikbaar voor Windows, OSX en gratis.
  Ze werken niet in Protools, moest er nog iemand dat gebruiken. Maar wel in alle andere normale DAW’s.
  Daarnaast kan je er nog een aantal andere nuttige plugins vinden, zoals:
  ADT - Artificial Double Tracking
  Verdubbel vocal tracks op een makkelijke manier. Je stuurt een mono track in en er komt een stereo track uit, inclusief het beetje wow en flutter dat een bandrecorder (...)

 • Melda MAutoDynamicEq en MDynamicEq

  6 maart 2016, door wim

  Melda Productions MAutoDynamicEq en MDynamicEq zijn twee equalizer plugins voor OSX en Windows in VST/VST3/AU/AAX formaat, in 32 en 64 bit versies. Bruikbaar met elk DAW, dus. MAutoDynamicEq kost 99 €, wat, gezien de mogelijkheden, een koopje is, ook al omdat je levenslang gratis updates erbij krijgt. MDynamicEq, de versie zonder automaat, kost zelfs maar 69 €.
  De plugins zijn geen eenvoudige equalizers. Ze hebben zowat alle mogelijkheden die je van een eq kan verwachten, in zeven banden, (...)

 • Spanner surround plugin

  30 november 2015, door wim

  Spanner is een surround plugin voor Mac OSX 10.7 en later van The Cargo Cult, een Nieuw-Zeelands bedrijf. De plugin vereist ProTools 110.3.6 of later en kost 239 $.
  Je kan er tot acht kanalen surround (7.1) mee pannen en individueel de kanalen aanpassen. Er is ook een dedicated iPad remote control app voor de plugin.

 • Nova 67P

  6 november 2015, door wim

  Nova 67P is een 5 bands parallelle equalizer met auto-gain regeling. De plugin is gratis en beschikbaar voor OSX en Windows.
  Nova-67P is een parametrische equalizer, gecombineerd met een compressor. De compressor kan ook frequentie afhankelijk werken, in split-band mode. IDan werkt het geheel als een parallelle dynamische equalizer.

0 | 5

SPIP | | Overzicht van de site | De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0